Het bedrijf VK Risk Management richt zich op “veiligheid van bedrijven”. Ons bedrijf heeft Veiligheid en Kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Ons bedrijf richt zich op maatwerk. Specifieke wensen van onze opdrachtgevers zijn ons uitgangspunt. Wij richten ons op ondernemers welke veiligheidssystemen willen implementeren. Wij richten ons op ondernemers welke willen investeren in veiligheid.

Onze trainingen en advisering is gericht op het zo goed en efficiënt mogelijk laten verlopen van procedures en richtlijnen tijdens een incident en of calamiteit.

 

De kracht van ons bedrijf VK Risk Management bestaat uit het feit dat we een totaal pakket kunnen aanbieden op het gebied van veiligheid. Het geven van advies op het gebied van beveiliging en veiligheid, advisering en implementeren van de veiligheidssystemen. Tot en met het uitwerken van veiligheidsplannen, procedures en richtlijnen.

Tevens kunnen we grafische ondersteuning verzorgen op de werkvloer in de vorm van BHV-taakkaarten en ontruimingsplattegronden. Wij verzorgen ook de trainingen op het gebied van de beveiligingssystemen, bedrijfshulpverlening en crisismanagement.

Kortom advies, levering en training op maat. Voor een veilig gevoel bij u op de werkvloer, voor u, uw gasten, bezoekers, en voor een beter veiligheidsbewustzijn bij uw medewerkers.

 

 

.


Bezoek adres:

VK Risk Management B.V.

Adriaen van der Doeslaan 42b
3054 EE Rotterdam